'Voor 9,5 miljoen euro heeft Club Brugge absolute droomspits beet'

'Voor 9,5 miljoen euro heeft Club Brugge absolute droomspits beet'
Woensdag 23 december 2020 - 11:00   I   door Redactie

Dé prioriteit voor Club Brugge in de nakende transferperiode is een spits. Zeker na het afvoeren van Krmencik wil Philippe Clement er een aanvaller bij die meteen een versterking betekent.

En dan is het lijstje van betaalbare direct renderende spitsen niet heel erg lang. Divock Origi blijft nog altijd een target voor Club, maar er is natuurlijk ook Ally Samatta. Die verkaste enkele maanden geleden op uitleenbasis naar Fenerbahçe, maar is er ondertussen geen titularis meer.

En daarom wil de Tanzaniaan alweer weg uit Turkije. Volgens Turkse bronnen het liefst naar België. Philippe Clement probeerde Samatta, die hij goed kent van bij KRC Genk, in de zomer al naar Brugge te halen. Dat lukte toen niet, maar nu maakt blauw-zwart dus wel een grote kans. Voor Clement lijkt Samatta alleszins een droomspits.

9,5 miljoen euro

Na de 6 miljoen euro voor de mislukte Krmencik, heeft Club nu wel door dat als je een spits met kwaliteiten wil halen, je ook stevig moet investeren. In die zin is Samatta een buitenkansje. Want op Transfermarkt.be staat de aanvaller met een waarde van 9,5 miljoen euro aangeduid. Een som die na de recordomzet van vorig jaar en de Champions League-inkomsten zeker niet onoverkomelijk is voor Club. Helemaal niet als je daarvoor je droomspits beet hebt.

Poll: Is Samatta de absolute droomspits voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Fenerbahçe

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024