Clement beslist over Vanaken en Lang en kiest voor dit elftal tegen Standard

Clement beslist over Vanaken en Lang en kiest voor dit elftal tegen Standard
Donderdag 04 maart 2021 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft het de jongste tijd niet bepaald makkelijk gehad. Door een corona-uitbraak miste blauw-zwart enkele van zijn belangrijkste spelers en werd het uit de Europa League geknikkerd. Rustig aan herstelt Club echter van de tikken die het kreeg.

Vanavond, op het veld van Standard, wacht Club Brugge meteen een serieuze test. Trainer Philippe Clement en zijn staf zijn opnieuw van de partij en spelers als Hans Vanaken en Noa Lang zitten opnieuw in de wedstrijdselectie. Maar komen ze ook meteen in actie?

Geen risico's

Volgens Het Laatste Nieuws is Clement van plan om Vanaken meteen te laten starten, maar Lang - hij heeft meer afgezien na zijn positieve coronatest - zou op de bank beginnen. Bij Club willen ze geen risico's nemen met hun goudhaantje, dat is wel duidelijk.

Ook Stefano Denswil, eveneens terug na een positieve test, zou invaller zijn. De jonge Ignace Van der Brempt zal dan weer de voorkeur krijgen op Nabil Dirar en David Okereke. Youssouph Badji vervangt de geblesseerde Bas Dost, terwijl Tahith Chong als linksbuiten zal fungeren.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge:

Mignolet - Mata, Kossounou, Mechele, Ricca - Balanta, Vormer, Vanaken - Van der Brempt, Badji en Chong.

Poll: Denk jij dat Club Brugge gaat doorstoten naar de halve finales van de beker?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024