Zó gehavend ziet Club-materiaalman Plovie er nu uit na knokpartij tegen Standard

Zó gehavend ziet Club-materiaalman Plovie er nu uit na knokpartij tegen Standard
Donderdag 11 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

De pijnlijke bekeruitschakeling van Club Brugge op Standard laat zijn sporen na. Niet enkel mentaal bij de spelers en trainers, maar ook fysiek bij materiaalman Pascal Plovie.

In de slotfase van Standard-Club Brugge liep het helemaal uit de hand. Iedereen ging met elkaar in de clinch. Maar de echte aanleiding voor alle heisa bleef onbekend. Tot er beelden opdoken van onmiddellijk na het afgekeurde doelpunt van Club Brugge. Het moment waarop alle tumult losbarstte.

Daarop is te zien hoe Pascal Plovie, materiaalman bij Club Brugge een discussie aangaat met een Standard-man en hem vervolgens een duw geeft. Die reageert en geeft Plovie ook een stevige klap in het gezicht. Stewards kunnen verhinderen dat de materiaalman - voor geen kleintje vervaard - reageert en vervolgens erger voorkomen. 

Plovie die toen hij de slag incasseerde overigens geen centimeter week, houdt nu wel een souvenir over aan het incident. Op foto is duidelijk te zien dat hij een blauw oog heeft, al kan hij er zelf blijkbaar wel nog mee lachen.

Poll: Wie gaat er in de fout?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024