Teleurgestelde Nabil Dirar vertrekt wellicht alweer bij Club Brugge

Teleurgestelde Nabil Dirar vertrekt wellicht alweer bij Club Brugge
Donderdag 18 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge haalde tijdens de voorbije transferperiode een oude bekende aan boord. Nabil Dirar (35) kwam op uitleenbasis over van Fenerbahçe en moest onder meer met Clinton Mata gaan concurreren voor een basisplaats. Iets wat allesbehalve evident is.

Voorlopig kon Dirar nog niet bepaald imponeren bij Club Brugge. Enkel in de Europa League mocht de Belgische Marokkaan - mede door een corona-uitbraak bij blauw-zwart - al starten. Toen, en ook tijdens invalbeurten, viel op dat Dirar niet meer dezelfde is als tien jaar geleden.

Dirar werd gehaald als een versterking in de breedte, maar zou toch teleurgesteld zijn dat hij nog niet vaker in actie is mogen komen. Voor 'De Slag om Vlaanderen' tegen AA Gent maakte Dirar zelfs niet eens deel uit van de definitieve wedstrijdselectie. In het sterkste Club Brugge heeft Dirar geen plaats, dat is ondertussen wel duidelijk.

Doorbraak Van der Brempt

Dat de 18-jarige Ignace Van der Brempt recent ook écht de neus aan het venster stak bij de A-ploeg, heeft Dirar uiteraard niet geholpen. Bij Club geloven ze hard in Van der Brempt - het jeugdproduct mag eigenlijk niet gebareerd worden door de 35-jarige Dirar.

Het ziet er daarom ook naar uit dat Dirar na afloop van dit seizoen alweer gaat vertrekken bij blauw-zwart. De flankspeler is te ambitieus en wil in de herfst van zijn carrière meer aan spelen toekomen, terwijl Club met Van der Brempt over een veel jongere doublure voor Mata beschikt. Dirar zal wellicht bij een andere (Belgische?) ploeg op zoek gaan naar minuten.

Poll: Wat moet Club Brugge doen met Nabil Dirar?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024