'Anderlecht staat met rug tegen de muur, Verschaeren vertrekt voor spotprijs'

'Anderlecht staat met rug tegen de muur, Verschaeren vertrekt voor spotprijs'
Donderdag 25 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Yari Verschaeren (19) groeit stilaan opnieuw toe naar zijn beste niveau. Net nu moet RSC Anderlecht vrezen voor een vertrek van zijn grote belofte. De overeenkomst van Verschaeren loopt af in de zomer van 2022 en van een contractverlenging is voorlopig nog geen sprake.

De onderhandelingen tussen Verschaeren en Anderlecht slepen al geruime tijd aan. De clubleiding wil Verschaeren uiteraard graag in het Lotto Park houden, maar er moet rekening gehouden worden met de budgetten. Verschaeren van zijn kant, die wil dan weer garanties.

De aanvallende middenvelder wil vooral vaak aan spelen toekomen. Liefst bij Anderlecht, maar als dat niet lukt dan maar bij een andere ploeg die in hem gelooft. Er is geen sprake van een impasse, maar insiders weten dat de Anderlecht-top zich stilaan toch zorgen begint te maken.

(Lees verder onder de afbeelding)

De klok tikt

De klok tikt, en niet bepaald in het voordeel van RSCA. Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht absoluut wil vermijden dat Verschaeren straks naar het EK trekt met een contract dat slechts één jaar meer loopt. De speler zou dan een té makkelijke prooi worden voor geïnteresseerde clubs.

In het buitenland worden de ontwikkelingen rond Verschaeren alvast gretig opgepikt. Diverse Italiaanse bronnen beweren dat de Anderlecht-speler bovenaan op het verlanglijstje van enkele topclubs staat en deze zomer voor een prikje zal vertrekken bij paars-wit.

Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt is Verschaeren op dit moment 11 miljoen euro waard. Het spreekt echter voor zich dat naarmate Verschaeren het einde van zijn contract nadert, hij steeds goedkoper kan worden weggeplukt in Brussel.

Poll: Denk jij dat Verschaeren volgend seizoen nog bij Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024