'Club Brugge pakt uit met straffe ruiloperatie en haalt Ally Samatta terug'

'Club Brugge pakt uit met straffe ruiloperatie en haalt Ally Samatta terug'
Zondag 18 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge gaan ze ervan uit dat het volgend seizoen opnieuw een strijd op drie fronten wordt: titel, beker en uiteraard Champions League. En dan beschik je best over een sterke kern.

In de wetenschap dat er best wel eens één of meer belangrijke spelers zouden kunnen vertrekken, is blauw-zwart op zoek naar versterking. Zeker in het aanvallende compartiment. En dan komen vaak dezelfde namen terug.

Maar nu zou het wel eens raak kunnen zijn. In Turkije zijn ze er immers van overtuigd dat Ally Samatta terugkeert naar Club Brugge. De ex-spits van KRC Genk wil al langer Fenerbahçe verlaten en een comeback maken in de Jupiler Pro League.

Het liefst van al bij Club Brugge, waar hij herenigd zou worden met Philippe Clement, de trainer met hij in Genk samen kampioen werd. Ook voor Clement is Samatta een droomspits, ook loopt er nu al Bas Dost rond. Met een druk programma kan je immers nooit kwaliteit genoeg hebben. Dat heeft dit seizoen voldoende bewezen.

Huurovereenkomst Aston Villa

Samatta wordt op dit moment door Aston Villa verhuurd aan Fenerbahçe, waar hij amper nog aan de bak komt. Maar volgens Turkse bronnen zou de topclub dus toch van plan zijn om de aankoopoptie in zijn huurovereenkomst met Aston Villa te activeren.

En vervolgens zouden de Turken Samatta willen gebruiken als pasmunt om Emmanuel Dennis binnen te halen. Voor blauw-zwart alleszins een interessante optie omdat het Dennis liever kwijt dan rijk is. Afwachten wat er straks concreet uit de bus komt.

Poll: Lijkt een ruiloperatie Samatta-Dennis jou een goede deal?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  KRC Genk  I  Aston Villa

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024