Charleroi schuift Belhocine aan de kant, wordt deze Belg nieuwe coach?

Charleroi schuift Belhocine aan de kant, wordt deze Belg nieuwe coach?
Dinsdag 20 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Sporting Charleroi en Karim Belhocine zetten een punt achter hun samenwerking. Dat maakten 'De Zebra's' dinsdagnamiddag bekend. De clubleiding gaat op zoek naar een nieuwe T1.

Het was slechts een kwestie van tijd vooraleer Belhocine zijn hoofd op het kapblok zou belanden. Na een uitstekende start van het seizoen viel Charleroi ver terug. Het zakte onder de ondergrens en Belhocine was niet bij machte om het tij te keren.

Hij werd er moedeloos van en dat straalde Belhocine af op zijn spelers en bij uitbreiding de volledige club. Nu de reguliere competitie ten einde is, heeft Charleroi beslist om in te grijpen. Belhocine zal De Zebra's nog leiden in de geplande oefenwedstrijden, maar daarna scheiden de wegen van club en coach.

Mazzu

De vraag is nu wie de nieuwe trainer van Charleroi gaat worden. In de wandelgangen op Mambourg klinkt het dat sterke man Mehdi Bayat niemand minder dan Felice Mazzu terug wil. De vraag is of dat realistisch is. Mazzu promoveert straks met Union naar 1A en ligt daar nog onder contract.

TAGS  I  Charleroi  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024