Lior Refaelov onthult: "Drie Belgische clubs toonden belangstelling"

Lior Refaelov onthult:
Donderdag 08 juli 2021 - 07:30   I   door Redactie

Lior Refaelov (35) maakte in het tussenseizoen de overstap naar RSC Anderlecht. Een fel besproken overstap, want op de Bosuil waren ze niet te spreken over de manier waarop 'Rafa' vertrok.

Antwerp betreurde dat vlak voor aanvang van de play-offs bekend raakte dat Refaelov in de zomer naar Anderlecht zou verhuizen. In een gesprek met Het Laatste Nieuws benadrukt Refaelov dat hij niet wou blijven wachten op Antwerp en daarom zelf actie ondernam.

"Mijn makelaar tastte, in mijn opdracht, de markt af", vertelt Refaelov. "Er was interesse uit Amerika en Israël, maar onze voorkeur ging uit naar een verlengd verblijf in België. De kinderen spreken perfect Nederlands - ikzelf kan het ook, maar mijn accent is verschrikkelijk (lacht) -, we wonen hier graag, alles is perfect."

3 Belgische clubs

"Drie Belgische clubs toonden belangstelling", verklapt Rafa. "Anderlecht toonde het meest dat het me wilde, zo werd duidelijk na een gesprek met Vincent, Wouter (Vandenhaute, red.) en Peter (Verbeke, red.). Et voilà: hier ben ik nu."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024