Domper voor Club Brugge: Clement verneemt slecht nieuws over Hans Vanaken

Domper voor Club Brugge: Clement verneemt slecht nieuws over Hans Vanaken
Donderdag 08 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge maken ze zich stilaan op voor de échte start van het nieuwe seizoen. Op 17 juli speelt de landskampioen de Supercup tegen bekerwinnaar KRC Genk. Domper voor Club: Hans Vanaken zal er die dag niet bij zijn.

Het Nieuwsblad meldt dat Vanaken volgende week nog vrij heeft. Nadat de Rode Duivels werden uitgeschakeld op het Europees kampioenschap kon Vanaken pas later met vakantie dan zijn ploegmakkers bij Club Brugge.

De vraag is of Vanaken op tijd speelklaar zal geraken voor de competitiestart, een week later. Dan neemt Club Brugge het op tegen Eupen. De kans is reëel dat Vanaken dan ook nog niet in de basis zal staan.

Geen enkel risico

Voor Club-coach Philippe Clement is het een mes dat langs twee kanten snijdt. Uiteraard zou hij Vanaken liever al ter beschikking hebben. anderzijds is het natuurlijk ook belangrijk dat Vanaken goed uitgerust aan zijn seizoen kan beginnen.

Hoe jammer Clement het ook vindt dat Vanaken nog niet van de partij, de coach zal geen enkel risico nemen met één van zijn belangrijkste spelers. Vanaken zal een aangepast programma krijgen dat hem moet klaarstomen.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Eupen

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024