Antwerp-coach Brian Priske deelt meteen ferme steek uit aan Club Brugge

Antwerp-coach Brian Priske deelt meteen ferme steek uit aan Club Brugge
Vrijdag 09 juli 2021 - 08:30   I   door Redactie

Brian Priske staat sinds kort aan het roer bij Royal Antwerp FC. De Deense oefenmeester moet Antwerp naar successen zien te leiden. De landstitel is een doel, maar dan moet 'The Great Old' wel zien af te rekenen met onder meer Club Brugge.

Op de transfermarkt deelde Antwerp alvast een tik uit aan Club Brugge. Door Michel-Ange Balikwisha voor de neus van blauw-zwart weg te halen bij Standard. Een stunttransfer. “Blijkbaar, ja", reageert Priske in Gazet van Antwerpen.

"Ik ben héél blij dat hij bij Antwerp zit en niet bij Club Brugge of elders", lacht de Deense trainer. "De eerste twee dagen op stage ontdekte ik direct zijn voetballende kwaliteiten. Zijn balaanname, passing, vista… Hij gaat ons veel plezier bezorgen."

Commotie

"Dat zijn vertrek bij Standard voor commotie zorgde omdat hij dreigde met de Wet van '78? Ach, elk verhaal heeft twee kanten. Voor mij is Balikwisha een vriendelijke, rustige jongen", sust Priske.

Balikwisha zal bij Antwerp wellicht meteen in de ploeg staan. Priske denkt hem als linksbuiten uit te spelen. “Doorgaans op links, denk ik. Al kan hij ook op rechts en zelfs op de tien spelen", aldus de Antwerp-trainer nog.

Poll: Denk jij dat Priske de juiste coach is voor Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024