Club Brugge verneemt fantastisch nieuws in aanloop naar Supercup

Club Brugge verneemt fantastisch nieuws in aanloop naar Supercup
Vrijdag 09 juli 2021 - 09:30   I   door Redactie

Volgend weekend wordt het officieuze startschot van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League gegeven. Op zaterdag 17 juli speelt kampioen Club Brugge de Supercup tegen bekerwinnaar KRC Genk.

In aanloop naar de Supercup vernam Club Brugge nu fantastisch nieuws. Blauw-zwart mag voor de kraker tegen KRC Genk liefst 10.000 supporters verwelkomen in het Jan Breydelstadion. Dat meldt Het Laatste Nieuws

"Als de ticketverkoop voorspoedig verloopt, zullen tijdens de Supercup op 17 juli opnieuw 10.000 fans in het Jan Breydelstadion aanwezig zijn. Club Brugge hoopt op een 'vol' huis wanneer KRC Genk op bezoek komt", schrijft de krant.

Bubbels

Club Brugge mag Jan Breydel voor 33% van de totale capaciteit vullen. De fans mogen in bubbels van maximaal acht personen naar het stadion komen. Iedere tribune biedt plaats aan 2.500 toeschouwers. 

Bij Club Brugge zullen ze enorm tevreden zijn dat ze opnieuw meer fans in het stadion mogen verwelkomen. Tijdens het voorbije seizoen misten Philippe Clement en de zijnen hun aanhang enorm.

Poll: Wie zal volgens jou de Supercup winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024