Rüdiger spreekt zich na het wegbeuken van De Bruyne nu uit over Lukaku

Rüdiger spreekt zich na het wegbeuken van De Bruyne nu uit over Lukaku
Woensdag 11 augustus 2021 - 16:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zijn bloedbroeders bij de Rode Duivels, maar komend seizoen komen ze bij respectievelijk Manchester City en Chelsea tegenover elkaar te staan.

In principe wordt dat altijd een vrolijk weerzien, maar in hetzelfde kamp als Lukaku staat ook Antonio Rüdiger. De robuuste verdediger die De Bruyne in de Champions League-finale van vorig seizoen zodanig hard wegbeukte dat hij een neus- en oogkasbreuk opliep. 

En de Duitser krijgt bij Chelsea nu dus Romelu Lukaku bij zich als ploegmaat, een zo mogelijk nog forsere voetballer dan hijzelf. "Chelsea is in de wolken met de terugkeer van het ‘beest’ Romelu Lukaku", kondigde Rüdiger zelf de nog altijd niet afgeronde transfer aan.

Wereldklasse

"Hij is zeer sterk en heeft dat de afgelopen twee seizoenen in Italië en bij zijn nationale ploeg ook bewezen. Hij is een goalgetter en topschutter van wereldklasse", besloot hij. De lof zal Lukaku wellicht wel aanvaarden, maar of hij zo blij was met het blesseren van De Bruyne is een andere vraag."

TAGS  I  Manchester City  I  Chelsea  I  Inter  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024