Wed nu op drie wedstrijden in JPL en win maar liefst 938 euro

Wed nu op drie wedstrijden in JPL en win maar liefst 938 euro
Dinsdag 14 december 2021 - 10:30   I   door Redactie

We zitten in de Jupiler Pro League ondertussen al aan speeldag 19. Bij Unibet kan je met 10 euro inzet opnieuw mooi wat geld verdienen.

Gent is bezig aan een opmars, maar KV Mechelen laat ook mooi voetbal zien. Daarnaast kunnen de Kakkers in het AFAS Stadion nog net iets meer. Zo hielden ze de drie punten thuis tegen o.a. Club Brugge en Union. Winst van KV Mechelen levert je 3.95 keer je inzet op.

Beerschot staat laatste in het klassement, maar daar zien we een positieve evolutie. In de beker werden ze uitgeschakeld door Standard na verlengingen, maar de Ratten waren zeker niet de mindere ploeg. Als ze hun overwicht kunnen omzetten in doelpunten, is een stunt tegen Standard zeker mogelijk. Als Beerschot wint van Standard levert dat 4.40 keer je inzet op.

Plaats daar in één weddenschap nog een stuntzege van Eupen bij tegen Antwerp en met 10 euro inzet win je maar liefst 938 euro. Er zijn ook tal van andere weddenschappen mogelijk en ook op één wedstrijd (live) inzetten kan uiteraard.

Meespelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024