Transfermarkt: Vanaken weg bij Club, topschutter voor Anderlecht?

Transfermarkt: Vanaken weg bij Club, topschutter voor Anderlecht?
Vrijdag 17 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Hans Vanaken heeft zich uitgesproken over een transfer. Hij is bereid om gesprekken aan te gaan met andere clubs.

*Valentin Castellanos, topschutter in de MLS, staat op de radar van Anderlecht. De 23-jarige spits uit Argentinië geniet ook interesse van Manchester City, Marseille en Feyenoord.

*Club Brugge is op zoek naar defensieve versterking en zou denken aan Casper Widell. De 18-jarige centrale verdediger komt momenteel uit voor Helsinborgs.

*Barnsley wil Obbi Oulare zo snel mogelijk verhuren. De voorkeur gaat uit naar een Belgische club.

*Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op de 17-jarige Ijslander Orri Steinn Oskarsson. De jonge spits speelt bij de U19 van FC Kopenhagen en zou minstens 5 miljoen euro exclusief bonussen kosten.

*Erling Haaland speelde woensdag met Borussia Dortmund tegen Greuter Fürth. Hij nam na de wedstrijd uitgebreid zijn tijd om de Dortmund-supporters te groeten. Volgens analisten een duidelijk teken dat het zijn laatste thuiswedstrijd was.

Poll: Zie jij Hans Vanaken een toptransfer realiseren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024