Eden Hazard verrassend met de grond gelijkgemaakt

Eden Hazard verrassend met de grond gelijkgemaakt
Maandag 20 december 2021 - 20:30   I   door Redactie

Eden Hazard stond zondag eindelijk nog eens in de basis bij Real Madrid. Zijn coach Carlo Ancelotti was optimistisch over zijn prestatie, maar de Spaanse krant Marca was dat allerminst.

"Het zou oneerlijk zijn om hem op een wedstrijd te veroordelen, maar er werd meer van hem verwacht, nu hij nog een keertje zijn kans kreeg in de basis", valt er te lezen in de Madrileens getinte krant.

"Hazard is lichtjaren verwijderd van wat hij was bij Chelsea en wat hij kon zijn bij Real Madrid. Wat hij toonde tegen Cadiz maakt ons niet optimistisch over een terugkeer naar dat niveau."

Mankementen

"Hij vertoonde ook fysieke mankementen, zoals een gebrek aan snelheid. Dat samen met een gebrek aan vertrouwen maakte dat we een Hazard zagen die tevergeefs probeerde en uiteindelijk meer tijd doorbracht op de grond dan met zijn acties."

Of Hazard zijn slaap ervoor zal laten, is natuurlijk maar de vraag. Carlo Ancelotti vond zijn prestatie in de tweede helft wél veelbelovend en zo maakt hij toch kans op een nieuwe basisplaats bij de volgende wedstrijd tegen Bilbao.

Poll: Zal Hazard ooit nog zijn beste niveau halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Cadiz  I  Bilbao

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024