Genk maakt statement en gehakt van KV Oostende met tien man

Zondag 26 december 2021 - 22:48   I   door Redactie

Bij de laatste match van speeldag 21 was zondagavond de vraag of KRC Genk zijn wederopstanding definitief zou inzetten of KV Oostende zich uit de degradatiezone zou kunnen hijsen.

KV Oostende-KRC Genk 0-4

En aan de rust was het antwoord overduidelijk. Ugbo in minuut 6, Ito in minuut 12 en Munoz in minuut 35 zorgden ervoor dat de match al gespeeld was. KV Oostende, dat maar liefst acht spelers miste, kwam er helemaal niet aan te pas en mocht vooral blij zijn dat de score niet verder opliep.

En de kustploeg mocht dubbel blij zijn dat de bezoekers in de tweede helft wat gas terug namen. En dat doelman Hubert toch ietwat zijn job deed. Hrosovsky maakte in minuut 79 met de 0-4 de vernedering toch nog compleet. Thortvedt zorgde bij Genk nog voor een valse noot door rood te pakken.

Poll: Denk je dat Genk nu vertrokken is?