Na Clement bij Club mogelijk ook Hein Vanhaezebrouck weg bij AA Gent

Na Clement bij Club mogelijk ook Hein Vanhaezebrouck weg bij AA Gent
Vrijdag 31 december 2021 - 20:30   I   door Redactie

Met Clement, Kompany en Vanhaezebrouck zijn er bij respectievelijk Club Brugge, Anderlecht en AA Gent allemaal Belgische (top)coaches aan de slag. Straks is dat misschien nog maar één op drie.

Philippe Clement is zo goed als zeker weg, die tekent eerstdaags een contract bij AS Monaco. Vincent Kompany zit na de recente goede resultaten opnieuw stevig in het zadel bij Anderlecht, maar dan is er dus nog Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent.

Die is weliswaar nog niet zo lang aan de slag bij de Buffalo's en hij levert uitstekend werk, maar feit is dat zijn contract afloopt aan het einde van het seizoen en er nog niet gepraat is over een verlenging. Terwijl hij wel de absolute favoriet van Ivan De Witte heet te zijn.

Al lijkt de Gentse voorzitter zich daar weinig zorgen over te maken. "Er is nog niet met Hein gepraat over zijn aflopende contract", vertelt De Witte in Het Laatste Nieuws. "Maar uiteraard zullen we dat wel doen in de loop van de maand januari."

Buitenland

De vraag is echter of Vanhaezebrouck zomaar een nieuwe overeenkomst zal tekenen. De trainer heeft zich met de uitstekende resultaten immers opnieuw in the picture gewerkt en als hij daar in de terugronde een vervolg aan breit, zal de belangstelling alleen maar toenemen.

Het is zeker een optie dat HVH aan het einde van het seizoen een nieuwe uitdaging wil aangaan, al was het maar om zijn mislukte passage bij Anderlecht uit te vegen. Bovendien heeft het buitenland hem altijd al geïnteresseerd. Dat wordt toch nog spannend afwachten voor De Witte en AA Gent.

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024