'Kogel door de kerk: Club Brugge heeft voorakkoord met opvolger Clement'

'Kogel door de kerk: Club Brugge heeft voorakkoord met opvolger Clement'
Zaterdag 01 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het is een kwestie van tijd vooraleer officieel zal aangekondigd worden dat Philippe Clement naar AS Monaco trekt. En ook een kwestie van tijd vooraleer Club Brugge officieel de opvolger van Clement zal aankondigen.

Vrijdag nog liet de kampioen vallen dat Club NXT-trainer Rik De Mil samen met assistent Carl Hoefkens als interim-coach zou optreden, maar in de wandelgangen van het Brugse oefencomplex valt te horen dat de naam van de opvolger al vaststaat en die communicatie enkel een mistgordijn is.

Eerder al waren er geruchten dat blauw-zwart een voorakkoord had met KV Oostende-trainer Alexander Blessin en die zouden volgens Brugse bronnen ook effectief kloppen. Alleen wil Club voorzichtig te werk gaan om de kustploeg niet al te zeer voor het hoofd te stoten.

KVO verkeert immers in degradatiegevaar en het weghalen van de trainer - die op dit moment zowat de belangrijkste pion is - kan desastreuze gevolgen hebben. Alleen zal de revelatie van vorig seizoen niet veel in de pap te brokken hebben, want net als bij Jack Hendry is er een afkoopsom vastgelegd.

Poll: Denk jij dat KV Oostende zal degraderen als Blessin vertrekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  AS Monaco

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024