'Carlo Ancelotti heeft opmerkelijk plan om Eden Hazard terug te lanceren'

'Carlo Ancelotti heeft opmerkelijk plan om Eden Hazard terug te lanceren'
Donderdag 06 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Real Madrid stootte door naar de achtste finales van de Copa del Rey dankzij een 1-3-overwinning tegen derdeklasser Alcoyano. Hazard speelde 78 minuten en gaf een assist.

In de eerste helft speelde Hazard zoals gewoonlijk op de linkerflank. In de tweede helft fungeerde de Rode Duivel als spits. Vanuit die positie gaf hij ook de assist voor het tweede doelpunt. Ondanks de assist was het geen gemakkelijke avond voor Hazard, maar toch was Carlo Ancelotti bijzonder onder de indruk van hem.

"Eden heeft zijn best gedaan, zelfs als spits", zei Ancelotti na de wedstrijd. "Hij moet meer zelfvertrouwen hebben, want hij heeft de kwaliteiten om nog beter te doen. Beetje bij beetje denk ik dat hij terug zal komen. Met een beetje geluk zal hij nog op zijn beste niveau terugkeren."

Concurrentie

Alleszins blijft de concurrentie moordend bij de Koninklijke. Met Vinícius Júnior staat er een publiekslieveling op Hazard zijn geliefkoosde positie. In de spits staat de kapitein én goalgetter Karim Benzema. Het zal sowieso moeilijk worden om een vaste basisplaats te veroveren, maar Ancelotti ziet dus ook duidelijk een spits in de Rode Duivel.

Poll: Zou jij Eden Hazard ooit in de spits zetten als je coach zou zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  Alcoyano

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024