Anderlecht blaast tegenstanders omver met opvallende naam in hoofdrol

Anderlecht blaast tegenstanders omver met opvallende naam in hoofdrol
Zondag 09 januari 2022 - 15:45   I   door Redactie

Bij Anderlecht is de focus na de heenronde bijzonder groot om ook in de tweede helft van het seizoen minstens even goed en zoniet beter te doen. Aan de voorbereiding zal het alleszins niet liggen.

Want zondagmiddag werkte paars-wit in een tijdspanne van een paar uur maar liefst twee oefenwedstrijden af, uiteraard met twee verschillende elftallen. Eerst tegen Westerlo, de autoritaire leider in 1B, en vervolgens ook nog één tegen Zulte Waregem. Goed voor twee keer winst, met respectievelijk 2-0 en 3-0.

Waren de doelpuntenmakers tegen Westerlo Raman en Verschaeren, dan was het tegen Essevee Sergio Gómez, Mario Stroeykens en Anouar Ait El Hadj die op het scorebord verschenen. Vooral die laatste eiste een hoofdrol op en niet alleen omdat hij een vrijschop prachtig binnenkrulde.

Hij speelde niet alleen negentig minuten, maar toonde zich ook heel actief. En dat belooft alleen maar het beste voor de terugronde. Want de dribbelkont zat voor Nieuwjaar met een weerbarstige vorm vooral op de bank. Bij Anderlecht rekenen ze erop dat nu opnieuw de beste Ait El Hadj boven water komt.

Poll: Denk je dat Ait El Hadj in de terugronde opnieuw zijn beste vorm zal vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Westerlo  I  Zulte Waregem

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024