Noa Lang zorgt opnieuw voor controverse: "Over tien jaar praten we hier nog over"

Noa Lang zorgt opnieuw voor controverse:
Zondag 16 januari 2022 - 16:00   I   door Redactie

De meest besproken voetballer van Club Brugge is zonder twijfel Noa Lang. Dat was al voor de Gouden Schoen zo, maar dat hij de trofee niet won en zijn reacties errond hebben dat alleen maar versterkt.

Want ondertussen is de ophef over het feit dat Lang vond en nog altijd vindt dat híj de Gouden Schoen had moeten winnen ook naar Nederland overgewaaid. Tot bij enkele analisten die zelf ook de zware uitspraken niet schuwen, zoals Valentijn Driessen, de chef voetbal van De Telegraaf.

"Lang vindt zichzelf de beste voetballer van België, helaas moet ik hem wel gelijk geven", stelt Driessen bij Kick Off. "Natuurlijk is hij de beste speler in België. Hij heeft ook het meeste indruk gemaakt. Alleen hebben zijn maniertjes hem de das omgedaan." Iets wat hem ook bij Ajax parten speelde.

"Dat zit nu eenmaal in de persoonlijkheid van die jongen en dat gaat er echt nooit uitgaan. Over tien jaar praten we er nog steeds zo over", aldus Driessen. "Of hij moet een zodanige ontwikkeling doormaken. Maar het is misschien ook zijn grote kracht: die onbevangenheid en schijt hebben aan alles en iedereen."

Poll: Denk je dat Lang ooit gaat veranderen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Gouden Schoen

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022