Spaanse pers en coach Carlo Ancelotti gaan helemaal los op Eden Hazard

Spaanse pers en coach Carlo Ancelotti gaan helemaal los op Eden Hazard
Vrijdag 21 januari 2022 - 13:00   I   door Redactie

De toekomst van Eden Hazard is op zijn zachtst uitgedrukt onzeker. Onder Carlo Ancelotti komt hij amper aan spelen toe, maar donderdag greep hij zijn kans. De Rode Duivel knikkerde Elche uit de beker in de verlengingen.

Wanneer het goed is, mag het ook gezegd worden. "Hij deed wat hij al lang had moeten doen: beslissend zijn voor Real", schreef AS. "Hazard is de weg van verzoening en re-integratie ingeslagen. Het talent van Hazard zat in een winterslaap, maar was nooit weg."

Ook bij Marca zien ze de Rode Duivel plots weer indruk maken. "Hij stond er wanneer Real hem nodig had. Zoals vaak met grote spelers. Zijn naam wordt nu met een beetje meer respect genoemd. Mogelijk is het onmogelijke gebeurd op Elche: Hazard tot leven wekken", schreven ze.

Speelminuten

Hij lijkt ook zijn coach Carlo Ancelotti overtuigd te hebben van zijn kwaliteiten. "Gelukkiger ben ik nog niet geweest na een match. Hazard en Isco hebben de wedstrijd gewonnen voor ons. Ze verdienen soms wel om meer te spelen", zei de Italiaan. Hazard mag zich dus weer opmaken voor meer speelminuten.

Poll: Geeft Ancelotti Hazard te weinig kansen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Elche

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024