'Eden Hazard kan ogen niet geloven na verbazende gebeurtenis bij Real Madrid'

'Eden Hazard kan ogen niet geloven na verbazende gebeurtenis bij Real Madrid'
Zaterdag 22 januari 2022 - 15:30   I   door Redactie

Geen kranten, maar wel boeken vol kunnen we ondertussen al schrijven over de passage van Eden Hazard bij Real Madrid. En daar wordt nu nog een verrassend vervolg aan gebreid.

Het was de Rode Duivel zelf die deze nieuwe episode startte door zich donderdagavond in de achtste finale van de Spaanse beker tegen Elche onverwachts tot matchwinnaar te kronen. Pers en supporters werden wild en zagen in dat doelpunt het begin van een wederopstanding.

Maar blijkbaar heeft het ook bij de club en zelfs trainer Carlo Ancelotti iets losgemaakt. De trainer leek het helemaal niet te hebben voor onze landgenoot en liet dat - naast het feit dat hij Hazard amper speelminuten gunde - ook duidelijk blijken op zijn persconferenties.

Maar zaterdag veranderde hij opeens van toon. "Dit betekent dat ik op Eden kan rekenen in de tweede helft van het seizoen", verklaarde Ancelotti meteen na afloop van die partij al. Maar nu ging hij nog een stap verder. Niemand die dat verwacht had, al zeker Hazard niet. En daar stopte het niet.

Volgend seizoen

"Het zou geweldig zijn als Hazard zondag (deze keer in de competitiematch tegen opnieuw Elche, red.) zou kunnen starten." Met als uitsmijter: "Ik kan hier nu bevestigen dat Eden Hazard in mijn plannen zit voor volgend seizoen." Of hoe één doelpunt een hele situatie kan omkeren.

Poll: Denk jij dat Ancelotti meent wat hij zegt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Elche

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024