'Verrassing van formaat: Nikola Storm doet déze Belgische topclub dromen'

'Verrassing van formaat: Nikola Storm doet déze Belgische topclub dromen'
Donderdag 03 februari 2022 - 07:30   I   door Redactie

Nikola Storm lijkt plots toch stilaan klaar voor een stap hogerop. Malinwa wist de sterkhouder deze winter nog aan boord te houden, maar het lijkt erop dat hij in de zomer toch zal vertrekken.

Storm is bezig aan een fenomenaal seizoen bij KV Mechelen. Hij scoorde al 12 keer in 23 competitiewedstrijden en heeft zich zo in de kijker gespeeld bij sommige Belgische topclubs. Tijdens de winterstage gaf hij nog aan dat hij niet bezig was met een transfer, maar dat zit nu plots anders.

"Of ik een transfer naar het buitenland zie zitten? Goh, dat is geen persoonlijk doel of zo. Maar het zou wel leuk zijn. Álles zou echter moeten kloppen - Paulien en de kindjes moeten mee kunnen en willen", aldus Storm bij Het Laatste Nieuws.

Maar toch verkiest hij sowieso eerst een overstap naar een Belgische topclub. "Maar toch liever een Belgische topclub dan het buitenland. Ik heb heel mijn familie graag dicht bij mij, hé. Mijn leven is hier. En dat kan op dit moment niet mooier zijn", sloot hij af.

Belgische topclub

Nikola Storm zou ongetwijfeld een meerwaarde zijn voor de Belgische topclubs, maar wie heeft er nog een winger nodig? Club Brugge kocht met Buchanan en Skov Olsen al twee wingers. Dan moet er toch eerder gekeken worden richting KRC Genk en Anderlecht.

In Limburg houden ze rekening met het vertrek van Théo Bongonda. Hij gaf al verschillende keren aan dat hij opnieuw de stap naar het buitenland wil zetten. Bij Anderlecht hebben ze dan weer nood aan een vlotscorende winger. Een transferstrijd dreigt los te barsten in de zomer.

Poll: Is Storm klaar voor de stap naar een Belgische topclub?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024