Harde kern van Antwerp pakt uit met opvallende actie voor topper tegen Union

Harde kern van Antwerp pakt uit met opvallende actie voor topper tegen Union
Donderdag 03 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Zaterdag trekt leider Union naar de Bosuil. De Unionisten pakten 7 op 9 tegen KRC Genk, Club Brugge en Anderlecht en willen tegen Antwerp die goede reeks voortzetten. De Great Old kan mits winst tot op 4 punten naderen van Union.

En daarvoor kunnen ze de steun van hun supporters ongetwijfeld goed gebruiken. Toch zal een deel van de harde kern niet aanwezig zijn in het stadion. Zij protesteren tegen de geldende coronaregels en de manier waarop hun club die toepast.

"Normaal steunen wij onze club altijd en overal, maar de 70%-regel die werd opgelegd voor wedstrijden in openlucht is sowieso te belachelijk voor woorden", schreef Antwerp Dynamite op sociale media. "De club zet haar abonneehouders in de kou."

"Moest de club geen voorrang geven aan businessklanten, dan zouden zij allemaal kunnen gaan kijken", gingen ze verder. "Nu moet 15% van de mensen met een abonnement thuis voor de buis kijken." Ze hopen met hun actie de club aan te zetten om de coronaregels op een andere manier toe te passen.

Poll: Wat vind jij van hun actie?

TAGS  I  Antwerp  I  Union  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024