Mazzu slaat in het rond naar Belgische topclubs: "Dat verziekt de boel"

Mazzu slaat in het rond naar Belgische topclubs:
Donderdag 03 februari 2022 - 21:45   I   door Redactie

Felice Mazzu kent het Belgische voetbal stilaan als zijn binnenzak. Volgens hem is er toch iets grondig mis met de structuur. De grotere clubs zouden bevoordeeld worden, vindt hij.

"Soms heb je het gevoel dat ergens een grotere macht achter schuilt", aldus de Union-coach bij Sport/Voetbalmagazine. "Dat heeft geen impact op mijn werk, maar het kan wel een invloed hebben op de beslissingen die genomen worden met betrekking tot het verloop van het kampioenschap."

Dit seizoen werden wedstrijden van KRC Genk en Antwerp uitgesteld. Volgens Mazzu niet hoofdzakelijk door een gebrek aan spelers (interlandverplichtingen en corona), maar wel om de wedstrijden af te kunnen werken met publiek. "Er zijn nochtans regels", zei Mazzu.

De succescoach heeft het gevoel dat er sneller daar de grotere clubs geluisterd wordt. "Ik vind dat niet juist tegenover de kleine clubs, zoals wij en andere. Van buitenaf voel je vandaag toch dat er op de vragen van bepaalde clubs heel gemakkelijk wordt ingegaan. Voor mij verziekt dat de boel een beetje", sloot hij af.

Poll: Heb je het gevoel dat grotere clubs meer mogen?

TAGS  I  Union  I  KRC Genk  I  Antwerp

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024