Kompany wordt met de grond gelijkgemaakt na halve finale tegen Eupen

Kompany wordt met de grond gelijkgemaakt na halve finale tegen Eupen
Vrijdag 04 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Door het oog van de naald noemen ze zoiets. Anderlecht had twee penalty's nodig om een gelijkspel uit de brand te slepen tegen een B-ploeg van Eupen. Er was veel te doen over de laatste penalty, maar ook over het interview van Vincent Kompany.

Hij vond namelijk dat zijn ploeg wél goed gespeeld had en altijd had moeten winnen. Dat laatste klopt misschien wel. Eupen speelde nog minder klaar, maar paars-wit creëerde ook bijzonder weinig. Te weinig voor een club als Anderlecht.

"Wij waren de betere ploeg en we hadden deze wedstrijd al veel vroeger moeten beslissen", aldus Kompany na de wedstrijd bij Sporza. "We zijn in de gevaarlijke zone geweest, maar op de laatste pass tussen de keeper en de centrale verdediger werd er niet scherp genoeg gereageerd."

Ook Gert Verheyen vond het maar vreemd dat de Anderlecht-coach vond dat zijn ploeg goed gespeeld had. "Zoiets kan hij voor de media zeggen, maar hij kan dit toch écht niet menen", zei de analist. Ook op Twitter hebben ze het helemaal gehad met de interviews van Kompany.

Poll: Wat vind jij van de uitspraken van Kompany?

TAGS  I  Eupen  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024