Gefrustreerde Hein Vanhaezebrouck serieus door het slijk gehaald bij Gent

Gefrustreerde Hein Vanhaezebrouck serieus door het slijk gehaald bij Gent
Vrijdag 04 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

AA Gent was woensdag de betere ploeg in de halve finale tegen Club Brugge. Ze vergaten zich te belonen en kregen het deksel op de neus. Na de wedstrijd sprak Hein Vanhaezebrouck over spits Lemajic en hij had het ook over enkele aankopen van andere topclubs.

Darko Lemajic werd door de thuissupporters flink op de korrel genomen. Hij miste dan ook enkele serieuze kansen. Hein Vanhaezebrouck nam hem in bescherming, maar zei ook dat Laurent Depoitre al meer kansen miste. Een vreemde manier om zijn spelers te beschermen dus.

Ex-coach van AA Gent en Club Brugge Trond Sollied heeft daar zo zijn bedenkingen bij. "Je hoeft als trainer niks over andere spelers te zeggen als je over één speler discussieert", stelde hij bij Het Laatste Nieuws.

Daarnaast had Vanhaezebrouck ook kritiek op het transferbeleid van Club Brugge. "Zij gooien het geld door ramen en deuren", zei hij. Ook dat vond Sollied totaal overbodig. "Dat had geen enkele zin. Het geld wint geen matchen, dat doen de spelers én de coaches", besloot hij.

Poll: Is Hein Vanhaezebrouck volgend seizoen nog trainer bij Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024