Gert Verheyen bezorgt Club-sterkhouder Charles De Ketelaere flinke kater

Gert Verheyen bezorgt Club-sterkhouder Charles De Ketelaere flinke kater
Zaterdag 05 februari 2022 - 15:05   I   door Redactie

Club Brugge deed woensdag een goede zaak in de eerste halve finale van de Croky Cup. Blauw-zwart won na een matige wedstrijd met 0-1. Charles De Ketelaere maakte het enige doelpunt, maar Gert Verheyen komt met een opvallende statistiek.

"Er was een gebrek aan creativiteit", zei Verheyen bij Het Nieuwsblad. "Uw man voorbij kunnen gaan, bal aan de voet. Wie kan dat nog? Wie was in Gent-Club de beste dribbelaar, volgens de data?", vroeg hij aan de journalist. Charles De Ketelaere zou een mogelijkheid kunnen zijn, maar er kwam een verrassing uit de bus.

"Nsoki", lachte hij. Nochtans wordt de verdediger vaak op de korrel genomen door de Club-fans. Hij viel al geregeld door de mand bij Club Brugge. "Wanneer een aanvaller komt afgestormd en ze die uitkappen, geldt dat blijkbaar ook als een dribbel", aldus Verheyen.

"Enfin, turf eens de aanvallers die een verdediger voorbijgaan", ging hij verder. "De pogingen zijn al schaars. Het aantal geslaagde dribbels is helemaal een ramp. De individuele klasse is niet groot genoeg meer om compacte organisaties te counteren."

Poll: Is Nsoki goed genoeg voor Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024