Bolat-bom gebarsten bij AA Gent: Onwettige afwezigheid van doelman start oorlog

Bolat-bom gebarsten bij AA Gent: Onwettige afwezigheid van doelman start oorlog
Maandag 07 februari 2022 - 13:15   I   door Redactie

Het is hard tegen hard bij AA Gent. Dat Sinan Bolat alsnog een vertrek wil forceren, is bij de Buffalo's in het verkeerde keelgat geschoten. En dus reageren ze.

Het is een fel beproefde techniek in de voetbalwereld. Spelers die een transfer willen afdwingen melden zich ziek en zetten zo hun werkgever onder druk. En dat is precies ook wat Sinan Bolat afgelopen zaterdag deed.

De doelman van AA Gent bleef afwezig van de training onder het mom ziek te zijn en verliet het oefencomplex, maar dat pikte de club niet zomaar. Want Het Nieuwsblad weet dat de Gentse clubarts de 33-jarige goalie onderzocht en géén ziektesymptomen vaststelde.

Waardoor Bolat volgens AA Gent dan ook onwettig afwezig was. Poets wederom poets, heet dat. Het maakt dat de situatie alleen maar escaleert en dat zal nog zeker tot dinsdagavond duren. Want dan pas sluit de transfermarkt in Turkije.

Transfervrij?

En de oorzaak van alle miserie is de belangstelling van Fenerbahçe, dat voor de 33-jarige Bolat een contract van maar liefst 2,5 jaar klaar liggen heeft. Een gouden kans die hij niet wil missen, daarom ook dat hij het late voorstel van Gent niet aanvaardde.

Het is nu dus afwachten hoe dit conflict afloopt. Plooit AA Gent en laat het zijn eerste doelman alsnog gaan of laat Bolat zich alsnog overhalen en tekent hij bij in de Ghelamco Arena? Een derde optie is natuurlijk dat hij in juni, wanneer zijn huidige contract afloopt, gewoon transfervrij vertrekt.

Poll: Vind je dat Gent Bolat moet laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Fenerbahçe

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024