Noa Lang krijgt serieuze domper te verwerken: "Dáárom is hij weggestuurd"

Noa Lang krijgt serieuze domper te verwerken:
Donderdag 10 februari 2022 - 13:00   I   door Redactie

Noa Lang kwam zondag nóg maar eens in een slecht daglicht te staan. De rode kaart was wel onterecht, maar analisten vragen zich hardop af of hij daar wel had moeten zijn. Ook Aad De Mos heeft zo zijn bedenkingen bij Lang.

"Die jongen heeft iets in zijn houding wat mij niet bevalt", zei De Mos bij de podcast Twee Viertje. "Als ik bondscoach was zou ik hem niet meenemen naar Qatar, want in elke wedstrijd gaat hij het doen. Hij gedraagt zich onacceptabel." Het wordt allerminst evident om de selectie te halen bij Oranje.

De analist is allesbehalve een fan van zijn landgenoot. "Hij benadeelt het team, hij benadeelt zichzelf, hij benadeelt ook de fans, hij benadeelt de club want hij komt steeds negatief in het nieuws", aldus De Mos. "Dat is ook niet goed voor Club Brugge, het irriteert ook de spelers in de kleedkamer."

Bij Ajax was er in het verleden geen plaats meer voor hem. "Hij is er altijd bij betrokken, waar het vuur is, daar is hij ook altijd bij dus dat is niet goed. Lang is weggestuurd bij Ajax en dat zal niet voor niks zijn, zie ik nu. Om je als jonge speler te kunnen handhaven moet het ook echt goed zitten tussen je oren", besloot hij.

Poll: Denk jij dat Louis van Gaal Noa Lang meepakt naar het WK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024