Johan Boskamp keert terug en doet verrassende onthulling na loodzware periode

Johan Boskamp keert terug en doet verrassende onthulling na loodzware periode
Woensdag 16 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Johan Boskamp is weer boven water. De Nederlandse brulboei bleef de voorbije maanden stil na enkele overlijdens in zijn naaste kring, maar neemt nu weer de draad op.

Begin november moest Boskamp afscheid nemen van zijn 19-jarige kleinzoon Dennis. Eind januari kreeg hij opnieuw een zware klap te verwerken met het overlijden van ex-Feyenoord-speler en boezemvriend Wim Jansen. En dat moest hij verwerken.

Maar dinsdagavond maakte hij zijn wederoptreden als analist bij de Nederlandse zender RTL 7 voor de Champions League-wedstrijd PSG-Real Madrid. En daar kwam hij nog even terug op die rouwperiode.

"Laat ik het zo zeggen: ik heb een heel erg klote periode gehad", aldus Boskamp. "Maar sinds een week of twee kan weer een beetje met iedereen ouwehoeren, kan ik weer een beetje lachen." Daarnaast deed hij een verrassende bekentenis.

Niet constant

Want waar je zou denken dat een voetbaldier als Boskamp net zijn verdriet zou verwerken door zich nóg meer in het voetbal te verdiepen, gebeurde net het omgekeerde. "Ik heb niet echt constant naar het voetbal gekeken", onthult hij.

Al is dat nu toch aan het keren. "Maar de laatste twee weken ben ik weer op mijn 'bankie' gaan liggen. Ik had net een nieuwe bank gekocht en nu heb ik weer naar het voetbal zitten kijken." De oude Boskamp komt dus stilaan terug.

Poll: Zie jij Boskamp graag bezig als analist?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024