Supertalent zadelt Wouter Vandenhaute op met ferme kater: "Hij heeft alles!"

Supertalent zadelt Wouter Vandenhaute op met ferme kater:
Zaterdag 26 februari 2022 - 07:30   I   door Redactie

Talenten lopen er genoeg rond op de Belgische velden, maar het gebeurt maar zelden dat er iemand à la Kevin De Bruyne of Romelu Lukaku passeert. Bij hen zie je al op zeer jonge leeftijd dat ze het potentieel hebben om het te maken in de voetbalwereld.

Dat geldt ook voor supertalent Rayane Bounida. Momenteel is de 15-jarige speler nog eigendom van Anderlecht, maar donderdag 3 maart wordt de kwieke aanvallende middenvelder 16 jaar. De kans is bijzonder groot dat hij dan zijn kribbel zet onder een contract bij Ajax.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Wouter Vandenhaute had zonder twijfel gehoopt hem nog te kunnen overtuigen. "The next big thing", citeert Het Laatste Nieuws trainers uit de jeugd bij paars-wit. "Hij heeft alles. Vista. Techniek. Mentaliteit. Snelheid. En hij heeft een goede kop. Daarnaast spreekt hij perfect Nederlands, Frans en Engels."

Bounida verbrak al een hele tijd geleden de banden met Let's Play, het makelaarskantoor waar ooit Wouter Vandenhaute bij betrokken was. Anderlecht kan of wil niet tegemoetkomen aan de eisen van Bounida en zijn entourage en dus zal hij de club vermoedelijk verlaten.

Poll: Zal Rayane Bounida het ooit maken in de voetbalwereld?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024