'Verrassende reden voor vertrek van Rayane Bounida bij Anderlecht'

'Verrassende reden voor vertrek van Rayane Bounida bij Anderlecht'
Zaterdag 26 februari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Rayane Bounida wordt in heel Europa gevolgd door de allergrootste clubs. Barcelona, Manchester City en PSG probeerden hem al te overtuigen, maar de kans is groot dat hij donderdag een contract tekent bij Ajax.

En daar heeft Wouter Vandenhaute onbewust mee voor gezorgd. Rayane Bounida zat in de portefeuille van makelaarskantoor Let's Play, waar Vandenhaute mede-eigenaar van was. Toen al werden er nauwe banden gesmeed tussen Bounida en Ajax.

"Vandenhaute is toen samen met Rayanes broer Marwane op bezoek geweest op het jeugdcomplex De Toekomst", zei Urbain Haesaert bij Het Laatste Nieuws. Haesaert was ooit scout bij Anderlecht, maar in die tijd werkte hij bij de Nederlandse topclub.

"Ze hebben een rondleiding gekregen. Leerkrachten van de school hebben hun visie op de opleiding naast het veld gegeven - de club vindt niet alleen een diploma belangrijk, maar ook de mogelijkheid om verder te studeren. Dat vonden de Bounida's heel interessant", sloot Haesaert af.

Onbewust

Natuurlijk wist Vandenhaute toen nog niet dat hij ooit voorzitter zou worden bij Anderlecht, maar ondertussen zal hij toch serieus balen. Onbewust creëerde hij een band tussen Ajax en de familie Bounida. Daarnaast is uiteraard ook geld een belangrijke factor voor het nakende vertrek van het supertalent.

Poll: Een groot verlies voor Anderlecht als Bounida vertrekt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Barcelona  I  Manchester City  I  PSG  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024