'Europese topclubs schrikken zich rot van vraagprijs voor Noa Lang'

'Europese topclubs schrikken zich rot van vraagprijs voor Noa Lang'
Dinsdag 01 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang is bezig aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge. Verschillende Europese topclubs houden zijn dossier nauwlettend in de gaten. Vooral over de transfersom waren er nog veel vragen.

Milan is de meest concrete club voor Noa Lang, maar er zijn ongetwijfeld ook andere Europese topclubs die zijn prestaties op de voet volgen. Sinds de trainerswissel heeft de Nederlander het moeilijk om zijn stempel te drukken. Er wordt beweerd dat zijn vormdip iets te maken heeft met zijn eerdere coronabesmetting.

Sinds Alfred Schreuder hoofdcoach werd bij Club Brugge leverde Lang nog maar één assist af. Hij scoorde ook geen enkele keer meer. De geïnteresseerde clubs hadden dus gehoopt dat dat de transfersom ook wat zou drukken, maar daar denkt Club Brugge niet aan.

Volgens Calciomercato hoopt blauw-zwart nog steeds op 25 miljoen euro voor Noa Lang. Of Milan en co ook effectief dat bedrag op tafel willen gooien, is maar de vraag met zijn vormdip van de voorbije weken. Winst zal Club wél ongetwijfeld maken, want ze plukten hem voor amper zes miljoen euro weg bij Ajax.

Poll: Is 25 miljoen euro een correcte vraagprijs voor Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024