Waanzinnig salaris dat wonderkind Rayane Bounida eist bij Anderlecht uitgelekt

Waanzinnig salaris dat wonderkind Rayane Bounida eist bij Anderlecht uitgelekt
Woensdag 02 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht zit er een verjaardag aan te komen waar de Brusselse club voor één keer niét naar uitkijkt. Die van Rayane Bounida die donderdag zestien wordt.

Want Het Nieuwsblad schrijft dat het Belgisch-Marokkaanse supertalent dan een contract bij Ajax zal tekenen. Een overgang die er zat aan te komen, maar de details die de krant nu prijsgeeft zijn niet meer of minder dan hallucinant.

"Anderlecht voerde wel onderhandelingen met het fenomeen, maar volgens onze info mikte de clan Bounida op een jaarsalaris van zo'n 700.000 euro", klinkt het. Ongezien voor een eerste contract en zelfs voor een 'normale' speler in de A-kern.

En dus konden de Brusselaars niet anders dan weigeren, zeker in de huidige financiële situatie. "Paars-wit wilde wel bepaalde barema's overschrijden, maar moet nog steeds op de centen letten. Zo'n bedrag verdienen zelfs A-spelers als Mykhaylichenko niet. 700.000 euro? Sorry, dat gaat niet."

De helft

Zelfs niet voor een uitzonderlijk talent. Al is het niet dat Anderlecht geen inspanning wilde leveren om het dribbelwonder aan zich te binden. Nog volgens Het Nieuwsblad had RSCA zowat de helft in gedachten en dat was al fors. Maar dat was dus niet genoeg;

Poll: Vind je dat Anderlecht had moeten toegeven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024