Club Brugge beleeft met tien man complete afgang in beker tegen AA Gent

Club Brugge beleeft met tien man complete afgang in beker tegen AA Gent
Woensdag 02 maart 2022 - 22:37   I   door Redactie

Het zag er zo mooi uit voor Club Brugge met de 0-1-uitgangspositie uit de heenmatch, maar de return draaide woensdagavond uiteindelijk op een nachtmerrie uit. AA Gent stoot door naar de finale.

Club Brugge-AA Gent 0-3

Al na twee minuten was de toon gezet. Odjidja knalde een afvallende bal met een gelukje via Nsoki binnen. Mignolet kansloos, maar dat kon niet van de 0-2 gezegd worden. Castro-Montes pakte in minuut 36 weliswaar uit met een goed schot, maar de doelman zag er niet goed uit.

Geen ramp, want met één goal zaten er nog altijd verlengingen in. Maar in letterlijk twee minuten ging de kwalificatie verloren. Eerst pakte Odoi een tweede geel voor een slag in het gezicht van Tissoudali, vervolgens scoorde Depoitre de 0-3. Zeker zonder De Ketelaere zat een stunt er niet meer in.

Onder meer Tissoudali liet daarna na om de vernedering compleet te maken, maar de schande was zo al erg genoeg voor blauw-zwart. Een dubbel zit er dus niet meer in en het is maar de vraag of ook de titel nog een optie is. AA Gent daarentegen blijft zijn goede vorm bevestigen.

Poll: Denk je dat Club Brugge zich met De Ketelaere wel had gekwalificeerd?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024