Hein Vanhaezebrouck glundert na halve finale tegen Club: "We zeiden het nog!"

Hein Vanhaezebrouck glundert na halve finale tegen Club:
Donderdag 03 maart 2022 - 10:00   I   door Redactie

AA Gent overtuigde woensdag tegen Club Brugge. Met een solide verdediging en een efficiënte aanvalslinie trokken ze de 0-3-overwinning over de streep. Coach Hein Vanhaezebrouck was na de wedstrijd uiteraard een gelukkig man.

"Na drie minuten stond de 0-1 op het bord. De opdracht werd dan simpel", aldus Vanhaezebrouck op de clubwebsite. "Vol voor de winst gaan, full gazz zoals ze zeggen. Club moest onmiddellijk komen en dat zorgde voor ruimte. De opdracht werd perfect uitgevoerd."

Tien minuten voor de rust haalde Castro-Montes uit van buiten de backlijn. Simon Mignolet kon er net niet aan. "Aan de rust zeiden we dat we die net als de eerste helft moesten winnen. We konden ook verdedigend spelen en hopen om niet te verliezen, maar de jongens hebben opnieuw mentaliteit getoond", glunderde hij.

In de competitie pakten de Buffalo's afgelopen weekend met tien man de drie punten mee vanuit Luik. "Voor de tweede keer deze week kan ik enkel maar dit zeggen: Chapeau aan mijn spelers!", sloot hij af. Anderlecht en Eupen maken donderdag uit wie de tweede finalist wordt van de Croky Cup.

Poll: Zal AA Gent de beker pakken dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Eupen

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024