OFFICIEEL: Besnik Hasi verlaat Saoedi-Arabië en keert direct terug naar België

OFFICIEEL: Besnik Hasi verlaat Saoedi-Arabië en keert direct terug naar België
Zondag 06 maart 2022 - 09:30   I   door Redactie

Besnik Hasi (50) was de langstzittende trainer in Saoedi-Arabië. Maar aan dat avontuur is nu een einde gekomen. De Kosovaarse Belg is ontslagen en keert terug naar België.

Meer dan vier jaar lang was Hasi trainer in Saoedi-Arabië, eerst drie jaar lang bij Al-Raed, sinds de zomer van 2021 bij Al-Ahli. Maar zaterdag kondigde die club aan dat Hasi werd ontslagen. Een rechtstreeks gevolg van de slechte resultaten.

Al-Ahli verloor vrijdagavond met 1-0 van Al-Ettifaq, een rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd. Daardoor telden de manschappen van Hasi nog slechts twee punten voorsprong op Al-Ettifaq. Hasi wordt opgevolgd door de Uruguayaan Robert Siboldi.

En zo keert hij meteen terug naar België, iets vroeger dan gepland, want zijn avontuur in Saoedi-Arabië ging sowieso niet al te lang meer duren. Afgelopen winter nog bekende hij dat het gemis van zijn vrouw en kinderen enorm op hem woog.

Timing

Een logisch gevolg zou zijn dat Hasi straks opnieuw in de Jupiler Pro League aan de slag gaat. Want ondanks zijn lange uithuizigheid is hij geen vergeten trainer in België. "Ik heb geregeld met Belgische clubs gepraat. Alleen zat de timing nooit goed", verklaarde hij nog. Dat zou komende zomer kunnen veranderen.

Poll: Denk je dat Hasi opnieuw een Belgische topclub gaat trainen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Al-Ahli

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024