'Opmerkelijke comeback: Antwerp heeft vervanger voor Priske al op het oog'

'Opmerkelijke comeback: Antwerp heeft vervanger voor Priske al op het oog'
Dinsdag 08 maart 2022 - 19:15   I   door Redactie

Het is wachten op het ontslag van Brian Priske bij Antwerp. Paul Gheysens stormde al voor de tweede keer dit seizoen de kleedkamer binnen tijdens de rust om zijn beklag te doen. Priske nam zijn spelersgroep in bescherming en ging in tegen zijn voorzitter.

De stoel van Brian Priske is al een hele tijd aan het wankelen. De Great Old staat nochtans knap derde in het klassement, maar het voetbal zelf laat vaak te wensen over. Tegen rechtstreekse concurrent Club Brugge gingen ze nog met 4-1 onderuit.

Er wordt verwacht dat Priske ten laatste op het einde van het seizoen zijn valiezen mag pakken. Bij Antwerp moeten ze dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en dat zou naar verluidt wel eens Besnik Hasi kunnen worden. Hij werd zaterdag ontslagen bij Al-Ahli.

Een terugkeer naar de Jupiler Pro League lijkt een logisch gevolg. "Ik heb geregeld met Belgische clubs gepraat. Alleen zat de timing nooit goed", zei hij eerder al. Antwerp zou hem dus een uitweg kunnen bieden. Hasi kent de Belgische competitie als zijn binnenzak na negen jaar dienst bij de jeugdploegen en de A-kern van Anderlecht.

Poll: Zou Hasi een goede oplossing zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Al-Ahli  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024