Union zet scheve situatie opnieuw recht met glansrol voor sterkhouder

Vrijdag 11 maart 2022 - 22:34   I   door Redactie

Union trok vrijdagavond naar Den Dreef. In de eerste helft ging het nog goed op en af, maar in de tweede helft nam Union de wedstrijd volledig in handen.

OHL-Union 1-4

De wedstrijd kon niet slechter starten voor de Unionisten. Na een voorzet in de zestien besloot Kandouss de bal met de hand weg te werken. Moris redde een zwak getrapte penalty van Schrijvers, maar hij kwam te vroeg van zijn lijn. Schrijvers kreeg een nieuwe kans en die ging wel tegen de netten. Union - net als vorige week - op achterstand.

In de 28ste minuut was er de onvermijdelijke Deniz Undav. Na een goede voorzet van Lazare knalde de spits de bal in één tijd tegen de netten. Opnieuw een knappe goal van de goalgetter. Enkele minuten voor rust haalde Mercier nog uit met een schicht, maar de bal spatte uiteen op de deklat.

In de tweede helft was er meer overwicht voor de leider. Amper drie minuten na rust was Undav Dewaest te snel af en kon nog net de bal in doel deviëren. Ook kapitein Teuma deed zijn duit in het zakje. Hij mocht zomaar alleen op Dewaest afgaan, deed een goede schijnbeweging en trapte de 1-3 laag in de hoek.

Enkele minuten later maakte Deniz Undav zijn hattrick compleet dankzij een penalty. Union liep zo opnieuw uit op Club Brugge en co. De leider telt nu weer tien punten meer dan de eerste achtervolger.

Poll: Wordt Union dit seizoen kampioen?