Club-sterkhouder baalt en wijst opeens naar Mannaert: "Elk jaar opnieuw"

Club-sterkhouder baalt en wijst opeens naar Mannaert:
Zaterdag 12 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge was de voorbije jaren de prooi, terwijl het zich nu moet schikken in de rol van jager. Tien punten bedraagt de achterstand op leider Union. Blauw-zwart kan die kloof zaterdag tegen KV Oostende wel terug verkleinen naar zeven punten.

Een van de absolute sterkhouders is Brandon Mechele. Misschien niet de best voetballende speler uit onze competitie, maar wel een rots in de branding. Hij staat er wanneer hij er moet staan. Vreemd genoeg bestaan er altijd twijfels over hem.

"Het is precies alsof ik het meeneem van in mijn beginjaren", zei hij bij Het Laatste Nieuws. "Terwijl ik sinds mijn terugkeer van STVV (2017, red.) toch kan zeggen dat ik... een goed tot heel goed niveau gehaald heb. Zélfs binnen Club zijn er nog twijfels, want ze halen elk seizoen een nieuwe speler op mijn positie."

Afgelopen zomer haalde Vincent Mannaert nog Jack Hendry naar Brugge. "Het gebeurt elk jaar opnieuw, hé. En het loopt altijd op dezelfde manier af. Pas op, ik begrijp dat concurrentie nodig is. Alleen is het jammer dat ik elk seizoen opnieuw een paar matchen aan de kant moet blijven. Plezant is anders", sloot hij af.

Poll: Denk je dat Mechele volgend seizoen nog een basisspeler is bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024