Nú al grote zorgen om supertalent Rayane Bounida: "Zoals bij de echte mannen"

Nú al grote zorgen om supertalent Rayane Bounida:
Zaterdag 12 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

Rayane Bounida is een fenomeen. Dat was hij toen hij nog bij Anderlecht speelde, maar ook bij Ajax laat hij niemand onberoerd. Columnist Nico Dijkshoorn voorspelt nu al problemen voor het 16-jarige supertalent.

"Tagliafico zit niet te wachten op Rayane Bounida die als een vrolijk tolletje om hem heen draait", stelde hij bij Het Nieuwsblad. "Daar zit mijn angst, dat de spelers van Ajax hem willen leren hoe het er bij de echte mannen aan toegaat."

En dat is volgens Dijkshoorn niet min. Ook bij Ajax lopen heel wat sterke karakters rond. "Ik voorspel schoenen vol met zeep, een fles shampoo die vol is gepist, afgeknipte sokken en de brommer van Rayane Bounida op kistjes en zijn wielen in een boom", ging hij verder.

Eindigen deed Dijkshoorn met een tip voor de Amsterdammers. "Het zou een nieuwe held kunnen worden. Het is nu aan Ajax om dat niet te verkloten met allemaal machogedoe en hardeleerschoolfratsen. Laat die jongen lekker scharrelen, rommelen en flaneren. Dan komt alles goed", sloot hij af.

Poll: Denk je dat Bounida zal doorbreken bij een Europese topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024