Steven Defour houdt zich niet in en haalt uit naar Antwerp: "Dat is om te lachen"

Steven Defour houdt zich niet in en haalt uit naar Antwerp:
Zondag 13 maart 2022 - 13:30   I   door Redactie

Antwerp is altijd wel een club geweest waar vanalles te beleven viel, maar deze keer bakken ze het zelf toch wel heel bruin. En dat levert veel kritiek op.

Vooral na de derby tegen Beerschot kreeg Antwerp tegengas. Omwille van de interventie van voorzitter Paul Gheysens in de kleedkamer natuurlijk. Maar ook de affaire Ritchie De Laet riep veel vragen op. Die staat na een aanvaring met trainer Priske nu even aan de kant.

Vooral dat ze op de Bosuil met een bijzonder vreemd statement naar buiten kwamen, stootte op veel weerstand. Daarin verklaarde de club dat de verdediger voor 'onbepaalde tijd aan de kant staat' om 'zijn lichaam volledig te laten herstellen'.

Terwijl iedereen weet dat het afnemen van de aanvoerdersband en de vroege wissel na een halfuur de oorzaak zijn voor de clash met zijn coach. De Laet was razend en verliet meteen het stadion.

Probleem

"Dat communiqué van Antwerp is eigenlijk om te lachen", aldus Steven Defour in de podcast 90 Minutes. "Dat hij wat fysieke kwaaltjes heeft is maar een klein deel van het probleem. Maar wat dat probleem precies is, weten we natuurlijk niet."

Poll: Vond je het statement ook om te lachen?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024