Gert Verheyen heeft het gehad en maakt Verstraete met grond gelijk: Bullshit!”

Gert Verheyen heeft het gehad en maakt Verstraete met grond gelijk: Bullshit!”
Zondag 13 maart 2022 - 17:15   I   door Redactie

Eén van de meest besproken spelers van Anderlecht-Antwerp was Birger Verstraete. Zowel tijdens de match als erna liet hij van zich spreken.

In de wedstrijd liet de Antwerp-middenvelder zich opvallen op zijn typische manier. Door op het randje van het ontoelaatbare en soms erover te spelen. Dat wil dus zeggen met forse overtredingen die hem voor een zeldzame keer vreemd genoeg geen kaart opleverden.

En achteraf haalde Verstraete uit naar zijn ploegmaats omdat hij vond dat ze niet scherp genoeg waren. Bij Eleven Sports zei hij ook letterlijk dat hij zich daaraan stoorde. Maar co-commentator Gert Verheyen stoorde zich op zijn beurt dan weer aan die uithaal.

"Scherper zijn... Wat is dat dan in zijn geval? Fouten maken die onnodig zijn?", aldus Verheyen. "Is het dan goed? Dat is bullshit. Je moet gewoon beter voetballen. Ook Verstraete zelf. Want op de mentaliteit van Antwerp viel eigenlijk niets aan te merken. Net daarom. 

Dom

Eerder in de match haalde Verheyen ook al eens uit naar Verstraete. Met name toen die ging chargeren op Refaelov: "Het is dom, want je weet dat je daar altijd een fout voor krijgt. Dan mag hij blij zijn dat het geen kaart is. Het is niet verboden om ook eens na te denken. Dit is echt geldingsdrang die nergens voor nodig is."

Poll: Vind je dat Verheyen gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024