'Besnik Hasi staat voor verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League'

'Besnik Hasi staat voor verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League'
Dinsdag 15 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

Het einde van de reguliere competitie nadert en dus kunnen er stilaan enkele conclusies getrokken worden. Het was al een bewogen seizoen bij verschillende clubs. Voor enkele trainers zou het na seizoen wel eens over en out kunnen zijn.

Denk bijvoorbeeld maar aan Antwerp. Voorlopig staan ze nog op de vierde plaats, maar AA Gent staat nog maar één punt van hen verwijderd. Het staat zo goed als vast dat Brian Priske na het seizoen zijn valiezen moet pakken en dus moet de Great Old op zoek naar een vervanger.

Ook bij KRC Genk zijn ze allerminst tevreden met het huidige seizoen. Met de aanstelling van Bernd Storck hoopten ze op een schokeffect, maar de Limburgers staan op een teleurstellende achtste plaats. Play-off 2 is op drie speeldagen van het einde nog geen zekerheid en dus wordt er al gesproken over een ontslag van de Duitse coach.

Enter Besnik Hasi. De 50-jarige coach werd anderhalve week geleden ontslagen bij Al-Ahli en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij speelde vroeger nog bij Genk en dus lijken zij over de beste papieren te bezitten. Het belooft alleszins weer een spannende zomer te worden.

Poll: Denk jij dat Hasi volgend seizoen trainer is bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Al-Ahli

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024