Club Brugge baalt enorm na gigantische VAR-blunder tijdens Union-Oostende

Club Brugge baalt enorm na gigantische VAR-blunder tijdens Union-Oostende
Zaterdag 19 maart 2022 - 16:00   I   door Redactie

Het belooft dit seizoen weer een spannende titelstrijd te worden. Die zal voornamelijk gaan tussen Union en Club Brugge, met Anderlecht, Antwerp of AA Gent als outsiders.

Uiteraard hoopt elke club dat zijn concurrenten punten laten liggen nu het einde van de competitie nadert. Union speelde vrijdagavond verrassend genoeg gelijk tegen KV Oostende. Dat hadden ze sowieso niet ingecalculeerd, maar het had ook even goed een nederlaag kunnen zijn.

Deniz Undav scoorde zeven minuten voor tijd de gelijkmaker, maar hij stond wel degelijk buitenspel. De VAR kon niet ingrijpen omdat er op dat moment iets mis was met de 3D-technologie. Daarom rekende de scheidsrechter op het oordeel van de lijnrechter, maar die had het dus niet bij het rechte eind.

Union had zelf ook reden tot klagen, want een poging van Teuma werd nog op het laatste nippertje uit doel getrapt. Bij Union zijn ze zeker dat de bal over de lijn was. Alleszins kan Club Brugge zondag naderen tot op vijf punten van de leider. Ze hadden zonder twijfel liever 'vier' zien staan.

Poll: Had het doelpunt van Undav afgekeurd moeten worden?

TAGS  I  Union  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024