Bernd Storck gaat voor de verrassing tegen Club: "Eigenlijk is dat geheim"

Bernd Storck gaat voor de verrassing tegen Club:
Zaterdag 19 maart 2022 - 17:00   I   door Redactie

KRC Genk staat op een teleurstellende achtste plaats. En dat terwijl ze voor het seizoen nog de ambitie uitspraken om de titel te pakken. Zondag spelen de Limburgers de topper tegen Club Brugge.

Daar kan maar beter gewonnen worden, want Cercle Brugge staat slechts twee punten achter Genk. Natuurlijk geen simpele opdracht op Jan Breydel, maar wel broodnodig om nog iets van het seizoen te maken. Bernd Storck verwacht een gretig Genk.

Dat zag hij althans tijdens de trainingen. Hij moest daarvoor wel een verrassing uit zijn mouw schudden. "Ik voel de drang bij de spelers om zich te tonen", vertelde de coach bij TVL. "Ik heb hen ook uit hun tent willen lokken met 'iets speciaals' tijdens de extra training."

Verder uitwijden deed hij jammer genoeg niet. "Eigenlijk is dat geheim. Maar ik heb geprobeerd om de spelers te provoceren, om ze uit hun comfortzone te halen", sloot hij af. De spelers zullen het nodig hebben, want Genk kon nog maar vier van de laatste vijftien uitwedstrijden winnend afsluiten.

Poll: Maakt Genk kans om te winnen tegen Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024