Hein Vanhaezebrouck wil er niet van weten: "Zíj brengen beste voetbal in JPL"

Hein Vanhaezebrouck wil er niet van weten:
Zaterdag 19 maart 2022 - 20:15   I   door Redactie

Zondagavond ontvangt AA Gent Anderlecht. Als de Buffalo's winnen, komen ze op gelijke stand met Anderlecht. Er zal dus ongetwijfeld heel wat druk zijn bij beide ploegen.

Toch verwacht niemand een saaie en gesloten wedstrijd. "Het wordt een duel tussen twee ploegen met veel kwaliteit en ik denk dat het een mooie match wordt om te kijken", zei Anderlecht-coach Vincent Kompany op zijn persbabbel. Niet onlogisch, want beide ploegen werden al meermaals bestempeld als de best voetballende ploegen van het moment.

Hein Vanhaezebrouck heeft daar toch zo zijn eigen mening over. Voor hem is leider Union de best voetballende ploeg uit de competitie. "Wat Union doet, is misschien anders dan wat wij of Anderlecht doen, maar het is fantastisch om naar te kijken", citeerde Het Laatste Nieuws.

De Gent-coach vindt dat er daarnaast nog andere ploegen mooie dingen op de mat brengen. "Anderlecht doet het ook goed, wij ook, maar Club Brugge en KV Mechelen ook", ging hij verder. "Zo zijn er nog wel een paar die bij momenten heel goed voetbal brengen. Ik wil absoluut niet gaan claimen dat wij het beste voetbal brengen."

Poll: Wie is de best voetballende ploeg van het moment?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024