Schot in de roos voor de Great Old: "Een mix tussen Robben en Messi"

Schot in de roos voor de Great Old:
Donderdag 24 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Antwerp staat op de derde plaats, maar is nog niet zeker van de Champions' Play-Offs. Puntenverlies kan dodelijk zijn, dus hopen ze bij de Great Old dat enkele smaakmakers opstaan.

Manuel Benson groeide bij Antwerp uit tot een van de smaakmakers van de ploeg. Hij wordt gezien als een van de beste wingers uit onze competitie. Een blessure gooide roet in het eten en daardoor miste hij zes wedstrijden. Drie daarvan werden verloren.

Michel-Ange Balikwisha is alvast onder de indruk van zijn ploegmaat. "Benny is een mix tussen Robben en Messi", zei hij op de officiële clubkanalen. "Zo’n magische linksvoetige. Mooi om te zien. We hebben een beetje dezelfde manier van voetballen. We gaan beiden graag op zoek naar de combinatie."

Antwerp hoopt dat Benson snel zijn beste vorm terugvindt. De plek in de top vier vasthouden is de eerste doelstelling. Daarna moeten ze meestrijden voor de titel, al staat Union ondertussen al twaalf punten voor. Bij de play-offs zijn dat er nog maar zes. Alles is mogelijk in voetbal.

Poll: Denk je dat Benson ooit in een Europese topcompetitie zal spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Union

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024